Yritysesittely

JH Tint Oy sai alkunsa vuonna 2016 kun yrittäjä Janne Helenius päätti siirtyä autonhoitoalan yrityksen palkkalistoilta pois. Alussa palvelimme pääosin vain autoliikkeitä, mutta suosion kasvaessa avasimme ensimmäisen toimipisteemme Tuusulaan, jossa toimimme usean vuoden ajan. Kysynnän kasvaessa entisestään muutimme isompiin, ja parempiin tiloihin Vantaan Koivuhakaan, jossa yritys tänä päivänä toimii.

Vuonna 2021 meistä tuli Suomen ainoa SunTekin tehtaan valtuuttama PPF kalvojen asentaja ja asennuskouluttaja.

Käytämme palveluissamme ainoastaan materiaaleja, jotka olemme itse käytössä todenneet markkinoiden parhaiksi. Palveluihimme kuuluu lasien tummennukset, valojen tummennukset, kaikenlaiset teippaustyöt sekä maalipinnan suojateippaukset eli PPF kalvotukset.

Tavoitteenamme on aina mahdollisimman hyvä ja henkilökohtainen palvelu sekä aidosti laadukkaan työn tekeminen. Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia.

 

Pyrimme kantamaan vastuun ympäristöstä nyt ja tulevaisuudessa

Päivitimme kuljetuskalustomme täyssähköiseksi, joten liikumme päästöttömästi ja pyrimme suunnittelemaan toimitilamme ulkopuolisten työkohteiden väliset ajomatkat mahdollisimman tehokkaiksi.

Työssämme pyrimme minimoimaan materiaalien hävikkiä niin paljon kuin mahdollista. Esimerkiksi PPF kalvotuksia tehdessä käytössämme oleva tietokoneohjelmisto takaa sen, että käytettävästä materiaalista muodostuu mahdollisimman vähän hävikkiä.

Betjäning även på svenska!

Service also in english!

 – JH Tint Oy – Työn ja palvelun laatuun panostava kotimainen yritys –

Kiinnostuitko?

Teemme paljon töitä asiakkaidemme tiloissa, joten emme ole aina paikalla toimipisteellämme.

Ota yhteyttä

Scroll to Top