PPF maalipinnansuojakalvot ja kiveniskuteipit

PPF – Paint Protection Film eli maalipinnan suojakalvo

Maalipinnansuojakalvo on läpinäkyvä, kellastumaton kalvo, jota käytetään ajoneuvojen maalipinnan suojaamiseen naarmuilta, kiviltä, kemikaaleilta ja muilta vaurioilta. Kalvo on yleensä valmistettu polyuretaanista, ja se kiinnitetään auton maalipintaan. Kalvo soveltuu käytettäväksi missä vaan maalatussa pinnassa. Myös sileäpintaisten muoviosien, kuten kiiltävän mustien ovenkarmien, suojaaminen onnistuu PPF kalvolla.

Yleisimpiä suojauskohteita ovat keulan osat kuten konepelti, ajovalot, etupuskuri, peilit, a-pilarit, katon etureuna, kynnyskotelot, ovien kynsikupit ja niin edelleen. Monissa tapauksissa päädytään myös suojaamaan koko auton maalipinta PPF kalvolla, jolloin varmistutaan siitä, että auton maalipinta pysyy moitteettomassa kunnossa vuosien ajan, eikä matkalla ilmene tarvetta esim. maalipinnan koneelliselle kiillotukselle.

ppf-puskuri.jpg
ppf-lokasuoja-3-.jpg
ppf-konepelti.jpg

PPF kalvoa on saatavilla kiiltävä- sekä mattapintaisena, joten myös mattapintaiset autot voidaan suojata PPF kalvolla, säilyttäen auton alkuperäisen ulkonäön. Mattapintainen PPF kalvo voidaan myös asentaa kiiltävän maalipinnan päälle, jolloin saadaan suojauksen yhteydessä tehtyä auton maalipinnasta mattapintainen.

Mikäli haluat muuttaa auton ulkonäköä, tutustu teippauspalveluihimme.

Kiiltävä vai matta?

PPF kalvo tarjoaa useita etuja

  1. Naarmujen ja kiveniskujen suoja: Kalvo antaa parhaan mahdollisen suojan maalipinnalle naarmuja, kiveniskuja ja muita tien vaurioita vastaan

  2. Kemikaalisuoja: Kalvo suojaa maalipintaa kemikaaleilta, lintujen jätöksiltä sekä muilta haitallisilta aineilta

  3. UV-suoja: PPF kalvo suojaa auton maalipintaa auringon UV-säteiltä, jotka ajan myötä aiheuttavat värin haalistumista ja maalin vaurioita

  4. Helppo puhdistaa: PPF kalvoon on tehtaalla tehty hydrofobinen pinta, joka auttaa kalvoa pysymään puhtaana. PPF kalvoa voi vahata tai sen päälle voidaan asentaa keraaminen pinnoite, jos halutaan ennestään helpottaa puhtaanapitoa

  5. Itseparanevat ominaisuudet: SunTekin PPF kalvoissa on itseparanevia ominaisuuksia, joiden ansiosta pienet naarmut korjaantuvat lämmön vaikutuksesta. Lämmönlähteeksi riittää esim. auringonpaiste tai hiustenkuivaaja. Kalvo poistaa maalipinnan kiillottamisen tarpeen teipattujen paneeleiden osalta

  6. Pitkäkestoinen suoja: PPF kalvo on suunniteltu kestämään pitkään, ja se voidaan poistaa jättämättä jälkiä tai vahingoittamatta auton maalipintaa

  7. Huomaamattomuus: Ammattitaitoisen asentajan asentama kalvo on lähes huomaamaton, näin ollen auton alkuperäinen ulkonäky säilyy muuttumattomana.

  8. Matta tai kiiltävä: PPF kalvoa on saatavilla matta- sekä kiiltäväpintaisena, joten myös mattapintaiseksi maalatut autot on mahdollista suojata

PPF kalvon laadukas asennus on kokemusta ja ammattitaitoa vaativaa työtä

PPF kalvon laadukas asennus on kokemusta ja ammattitaitoa vaativaa työtä. Valmistamme asennettavat materiaalit pääasiassa teippileikkuria käyttäen. Asennuksessa taitamme kalvon reunan piiloon paneelin reunan taakse aina kun se on mahdollista. Kaikkien isompien asennustöiden tulisi jäädä yön yli kuivumaan hallittuun lämpötilaan, jotta valmistajan vaatimat takuuehdot täyttyvät.

PPF kalvoja käytetään laajasti myös muissa kohteissa kuten veneissä, moottoripyörissä, muissa ajoneuvoissa ja missä vaan mihin kohdistuu ei toivottua rasitusta.

Materiaalina käytämme SunTek PPF Ultra kalvoa, jonka olemme käytössä todenneet olevan markkinoiden huippuihin kuuluva kalvo. Valmistaja myöntää kalvolle 10 vuoden materiaalitakuun.

Olemme Suomen ainoa SunTekin tehtaan valtuuttama PPF kalvojen asennuskouluttaja ja järjestämme maahantuojan kanssa yhteistyössä koulutuksia PPF kalvon asennukseen liittyen.

Koska kaikki autot ovat erilaisia ja teippausvaihtoehtoja on lukematon määrä, hinnoitellaan kaikki työt tapauskohtaisesti, kysy rohkeasti tarjous tai ota yhteyttä jos asian tiimoilta heräsi kysyttävää.

Kiinnostuitko?

Teemme paljon töitä asiakkaidemme tiloissa, joten emme ole aina paikalla toimipisteellämme.

Ota yhteyttä

Scroll to Top